12/11/12

Κάρμα



Σας παρουσιάζουμε την Κάρμα. Η Κάρμα είναι από τα κορίτσια που κοιτούν χαμηλά και δεν έχουν επίγνωση της ομορφιάς τους. Η Κάρμα δεν έχει παρελθόν. Τουλάχιστον δε θέλουμε να ξέρουμε τι της συνέβη και έχει παλιές ουλές στο κορμάκι της και τρόμο στα μάτια.
Για μένα έχει μόνο μέλλον και αποτελεί το προσωπικό μου στοίχημα να τη δω σύντομα σε έναν καναπέ διαμερίσματος, γκαρσονιέρας, μονοκατοικίας, whatever..


24ΩΡΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ..για τυχόν ανάγκη







Μία λίστα με ορισμένα κτηνιατρεία που λειτουργούν 24 ώρες ώστε να βοηθήσουν σε έκτακτες περιπτώσεις. Δεν γνωρίζουμε κανέναν από τους παραπάνω κτηνίατρους. Η ευθύνη όταν μεταφέρετε στις παραπάνω κλινικές τα ζώα σας σχετικά με αποτελεσματικότητα και χρεώσεις είναι αποκλειστικά δική σας. 

11/11/12


SOS!!!!!!!!!ΧΑΘΗΚΕ Ο LUCKY ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 13/9/12 ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΟΥΣΙ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ(STUDIO ALFA)!!!!ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ Κ ΜΑΥΡΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΣΙΤΙΚΟ!!!!!ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ Κ ΕΦΥΓΕ!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟ ΕΠΑΝΙΕΛ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΟΦΟΒΙΚΟΣ!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ. ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ!!!Η ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!!!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ Κ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!! ΤΗΛ.6973165068 — με Athina Gavriil-barbakou, Φιλόζωοι Νέας Σμύρνης, Προστασια των ζωων, Elisavet Noxon, Evi Vou, Adespoto Gr Greece, Eleni Zervou, Fazoo Farm, Anna Pavlopoulou, Flora Karra, Stegi Adespotis Zois Perama, Eirini Mar A-z, Dogworld Blogspot και Grg Athina

Ο γατούλης μας μεγαλώνει και δεν έχει βρεί ακόμα σπίτι..θα βοηθήσουμε?

 
Γατουλης,4 μηνών, πολύ ήσυχος,το μόνο που ζητάει είναι μια γωνίτσα στο σπίτι σας... Είναι παρατημένος από σπίτι και δεν μπορεί να επιβιώσει στο δρόμο! Εχει εξασφαλισμένη την τροφή του για ένα μήνα,τα παιχνιδάκια και την άμμο του, καθώς και βοήθεια αργότερα με τη στείρωση του.Θα του χαρίσετε ένα σπιτάκι?Τηλ 6970050902

Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου

Ένας τυχερός για την Γκρετούλα μας???




H ΓΚΡΕΤΑ, ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΗ ΛΥΚΟΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.

Είναι σχεδόν 6 μηνών...να περιμένει?

 
Προς όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν ένα ζωάκι και μπορούν να δουν την ψυχή μέσα από το "περιτύλιγμα": Κουταβίτσα υπέροχου χαρακτήρα, γλυκειά τρυφερή και ήρεμη 2,5 μηνών. Θα φτάσει περίπου τα 15-20 κιλά, ψηλή και λεπτή αρχοντοκοπέλα. Θα είναι έτοιμη προς υιοθεσία σε λίγες μέρες, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, με το βιβλιάριο υγείας της. Δίνεται με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και προυπόθεση την τοποθέτηση microchip. Tηλ.6942664442 Ηράκλειο Κρήτης. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ Αριθμός μητρώου: 1576 Αριθμός απόφασης Πρωτοδικείου 42/1999 — με τους ΞΕΝΙΑ ΨΑΘΑΚΗ, Φιλοζωικός Σύλλογος Ρεθύμνου, ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Filozwikos Syllogos Rethymnou B και ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ στην τοποθεσία Ηράκλειο Κρήτης.

A coward is incapable to show love.
This is the prerogative of the brave.
Mahatma Gandhi
 
 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Πέντε μωρούλια βρέθηκαν παρατημένα στις γραμμές του τρένου από δύο παιδιά γύρω στα 12, τα οποία έφαγαν όλο το κρύο μέσα στο Σάββατο το βράδυ να γυρνάνε με τα ποδήλατα για να βρουν κάποια λύση. Τα μικρούλια βρίσκονται σε προσωρινή φιλοξενία μέχρι αύριο. ΕΠΕΙΓΟΝ! Παρακαλούμε βοηθείστε να βρεθούν σπίτια φιλοξενίας/υιοθεσίας. Είναι περίπου 1,5 μηνός, τρώνε μόνα τους, ζυγίζουν κάποια γραμμάρια και θα γίνουν μικρόσωμα. Επικοινωνήστε εντός ή με το τηλέφωνο 6983 635 689. — με Ενδιαφέρομαι άρα υπάρχω, αδέσποτα σκυλάκια, Αδέσποτοι Εθελοντές, Τα αδέσποτα της Ελλάδας, Αδεσποτα Φιλαρακια, Φιλοζωικο Σωματειο θεσπρωτιας, Βοηθεια στα Ζωα, Υιοθέτησε ένα Αδέσποτο ζωάκι, Σώζω Σωματείο Ζωοφίλων Ξάνθης, Προσφέρω άρα Υπάρχω, Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων Κουφάλια, Προστασία στα αδέσποτα ζωάκια, Τα φιλαράκια μας, Υιοθεσία Ζώων, Περιβαλλον Φιλος Τει Λαρισας, Κυνοκομείο Λαμίας, Υιοθετήστε ένα ζωάκι, Αδεσποτες Μουσουδες, Xarizontai Zwakia, Φροντίδα στα αδέσποτα, Enimerosi Zwakia, Voitheia Sta Zwakia, Fazoo Farm, Andy Chris, Φίλοι των ζώων Δράμας, αδεσποτες υιοθεσιες, Αδέσποτα Ελλάδος, Αδέσποτος Πλανήτης, αδεσποτα σκυλακια, Dogworld Blogspot, Xarizontai Katoikidia Attiki, ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Skulakia Xarizontai, Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς, Εθελοντες Εργοστασιου Λαρισας, Αδεσποτα Υιοθεσιες, Save Pets, Προστασία Αδέσποτων, Katerina Kaldi, Φιλοζωικο Σωματειο Κιβωτος Αλεξανδρουπολη, Maria Houstoulaki, Ανοικτη-Ομαδα-Προστασιας Αδεσποτων-Ζωων, Voitheia Sta Zwakia A, Dikaioma Sth Zwh, Αδέσποτος Σκύλος, Elli Feretzaki, Xarizontai Gatakia-skulakia Attiki, Strayshelp Ellada και Aggeliki Hokia


Τον μικρο μπομπιρα της φωτο τον βρηκε ενα ζευγαρι να γυρναει μονο του σε κεντρικο δρομο. Δεν μπορει να τον κρατησουνε γιατι ειναι ανεργοι και εχουν αλλα δυο σκυλια που δεν τον δεχονται κιολας .Υπαρχει αμεση αναγκη φιλοξενιας-υιοθεσιας καλυτερα. Ειναι ημιαιμο λυκακι 3-4 μηνων πολυ φιλικος ,υπακουος και αξιαγαπητος. Ζηταει μια υπευθυνη οικογενεια .Θα δωθει με τσιπακι που θα επιβαρυνει τον ιδιοκτητη και με χαρτια υιοθεσιας.
ΤΗΛ-6978195389 η μνμ στο ινμποξ. Φιλ.Σωμ> Νικαιας-αρ.πρ.4276 

Αδέσποτα Ελλάδος 

Χάθηκε στο Καλαμάκι..Τον βρήκε κάποιος???



Χάθηκε στις 1-11-12 στη περιοχή άνω καλαμάκι στον άλιμο στην οδό μεσσήνης κ λεωφ.κυθηρίων. Ακούει στο όνομα Νιαούρης. Ήταν η παρέα για ηλικειομένο με προβλήματα κατάθληψης.. αν το είδατε ή το βρήκατε νεκρό παρακαλώ στείλτε μην στο 6943228470. ευχαριστώ.


Τον έπιασαν να ρίχνει φόλες στη Στούπα Μεσσηνίας!



Τρεις φιλόζωοι κάτοικοι της Στούπας Μεσσηνίας εντόπισαν τυχαία χθες τον άνδρα, που σκόρπισε φόλες κοντά στην περιοχή του νεκροταφείου εξοντώνοντας τρία γατιά και έναν σκύλο. Η Ειρήνη Στεφανάκου και ο Γιώργος Μπεγέτης εθελοντές του Εθελοντικού, Πολιτιστικού, Φυσιολατρικού Συλλόγου «ΓΑΙΑ» χθες το πρωί την ώρα, που έβγαλαν τον δικό τους σκύλο βόλτα, εντόπισαν τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος είναι γνωστός στο χωριό για το «έργο» του.

9/11/12






ΜΟΝΟ 2 ΕΠΕΖΗΣΑΝ !!!!!!! Κ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!! ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΙΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2???????/ ΠΙΟ S.O.S ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΜΑΡΕΣ ΑΙΓΙΟΥ, ΑΧΑΙΑ!!!!!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!

8/11/12


Ατελειωτες ωρες ψαξιματος κι ομως η Νηρις μας δεν εχει βρεθει. Εχω απελπιστει και φοβαμαι πως θα την χασω για παντα. Σας παρακαλω κοινοποιηστε αυτο το αλμπουμ μηπως καποιος την βρει.

ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ! ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΜΙΑ ΛΥΣΗ - ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ - ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΓΙΑΤΙ????????

7/11/12


These bags contain the bodies of:
The dog you abandoned today
The puppies you bred who had no homes to go to
The dogs that rescues couldn't rehome
This happens EVERY SINGLE DAY................


Βρεθηκε εξω απο τη Βιοιατρικη στον Αγ. Σωστη στη Συγγρου παρατημενος! Παρακαλω βοηθηστε να βρει τους ιδιοκτητες του ή ενα φιλικο σπιτι. Προς το παρον θα τον φιλοξενησω μιας που δεν εχει που να παει!


vre8ike kai harizetai koutavaki imiaimo.gia plirofories 6978844083

Billy Adams 

Αυτή η.. Φάτσα περιμένει να την αγαπήσετε!!! τηλ 6972166517
Το μικρο αυτο ειχε καποιο προβλημα στο ματακι του το οποιο αντιμετωπίστηκε .Παιρνει αντιβιωση αλλα περιμενει ενα σπιτι, μακρυά απο τους κινδύνους του δρόμου....


Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου 



Προλάβετε! έχουμε μείνει μόνο δύο ένα και ένα { από τα έξι!!]ποιός τυχερός θα μας πάρει? είμαστε λούτρινα νινάκια, γουνομπαλίτσες όμορφες, λαχταριστές! που θα γίνουμε ΜΕΣΑΙΟΥ μεγέθους, παιχνιδιάρικα ,σκανταλιάρικα , τα τέλεια φιλαράκια!!
Θέλουμε ένα στοργικό και μόνιμο σπιτάκι . Αν αποφασίσετε να μας υιοθετήσετε φροντίστε να είστε έτοιμοι για ισόβια δέσμευση. Αναλάβετέ το υπεύθυνα ,αλλιώς μην υιοθετείτε καθόλου!!!θα δωθούμε με συμβόλαιο υιοθεσίας και με προυπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.Τηλ.69850 87120 κα Αλέκα:)



ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΜΕΣΑ ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!ΤΗΛ-6978195389 η sms .

ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ !!! ΤΗΛ=6978195389 η sms στο inbox.


Μετα απο μια εκκληση ενος φιλου ,βρεθηκαμε στον Ασπροπυργο και πηραμε αυτον τον μισοπεθαμενο και μεσα στα αιματα σκυλο.

Χάθηκε στις 2-11-12 απο κάτω Χαλάνδρι αρσενικός σκύλος ράτσας Σέτερ Λάβερακ χρώματος άσπρο-πορτοκαλί.Ακούει στο όνομα Ρίκι και είναι 2 ετών.Βοηθήστε μας να τον βρούμε!!!!!

Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου 
Andriana Lefkaditi 

5/11/12



ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ!!!

Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου

Πως να φροντίσετε μόνοι σας τα δόντια του σκύλου σας

Από την ηλικία των 2 ή 3 χρόνων ήδη, η επαγγελματική οδοντιατρική φροντίδα για το σκυλάκι σας είναι, για τις περισσότερες ράτσες τουλάχιστον, μια αναγκαία πραγματικότητα.

Η συχνότητα των επισκέψεων εξαρτάται από το πόσο γρήγορα σχηματίζεται η πέτρα στα δοντάκια του κατοικίδιού σας και από το πόσο έντονη προβάλει η ανάγκη για καθαρισμό.

Ωστόσο υπάρχουν κι άλλες λύσεις!

Με τη δική σας φροντίδα στο σπίτι, οι επισκέψεις στον οδοντίατρο μπορούν να μειωθούν σημαντικά.

Με τις δικές μας συμβουλές, μπορείτε να τις αποφύγετε ακόμα και τελείως!


 

4/11/12

ΠΟΛΥ +ΜΟΛΥ


Η ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΜΟΛΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΠΙΤΑΚΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ! ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΗΣΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΕΣ!


Τοξόπλασμα και κατοικίδια (Μύθοι και Πραγματικότητα)

12.12.2011 - 22:43

Ένα θέμα που μας προβληματίζει εδώ και χρόνια είναι η παραπληροφόρηση, η οποία αναπαράγεται με το πέρασμα των χρόνων σχετικά με το θέμα του τοξοπλάσματος στις γάτες. Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντήσαμε ή άκουσαμε για γυναίκες, οι οποίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους έδιωξαν τη γάτα τους από το σπίτι ή παραπονέθηκαν σε εστιάτορες για τις γάτες, που κυκλοφορούν στις αυλές τους γύρω από τα τραπέζια αναζητώντας φαγητό, επειδή ακόμη και έτσι μπορούν λέει να πάθουν τοξοπλάσμωση, καθώς έτσι τους έχει πει ο γυναικολόγος τους!
Ελπίζω να μην είναι πολλοί οι γυναικολόγοι, που συμβουλεύουν τις γυναίκες – πελάτισσές τους, να κάνουν αυτό... Γιατί πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη παρεξήγηση – παραπληροφόρηση. Και θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως γιατί:


Στην περιοχή του Κορυδαλλού σε γειτονική πολυκατοικία έμενε μία κοπέλα με ένα ζευγάρι άσπρες γάτες ράτσας τσιντσιλά. Η κοπέλα αυτή έφυγε αφήνοντας πίσω τις γάτες αστείρωτες με αποτέλεσμα η γειτονιά να έχει γεμίσει με χνουδομπαλάκια διαφόρων χρωματικών συνδυασμών (κυρίως άσπρα) και πλέον, ηλικιών. Είναι πολύ όμορφες και έχουν ήρεμη και καλή συμπεριφορά. Θα ήταν ευτυχισμένες αν έβρισκαν ένα ζεστό σπιτικό, ειδικά τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας... Τηλ επικοινωνίας:
2104967775 - 6945359340


Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου 

                                                 Κανένα πλάσμα δεν αντέχει τέτοια ζωή!

Όλα τα ζώα έχουν δικαίωμα στη ζωή

Γατουλης,4 μηνών, πολύ ήσυχος,το μόνο που ζητάει είναι μια γωνίτσα στο σπίτι σας... Είναι παρατημένος από σπίτι και δεν μπορεί να επιβιώσει στο δρόμο! Εχει εξασφαλισμένη την τροφή του για ένα μήνα,τα παιχνιδάκια και την άμμο του, καθώς και βοήθεια αργότερα με τη στείρωση του.Θα του χαρίσετε ένα σπιτάκι?Τηλ 6970050902

Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου

irthe telika to afentiko pou perimenv toooso kairo??? na sikwthw??? 6936522953 — με Maria Flori


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ σήμερα από μια πολύ καλή οικογένεια.....

Στις 26/10 κάποιος αλήτης , έδεσε στα κάγκελα της πολυκατοικίας στην Άνω Νέα Σμύρνη τον Joy, έβαλε το βιβλιάριο του σκύλου στα πόδια του και τον παράτησε δεμένο εκεί. Το σκυλί είναι ένα γκριφον ημιαιμο , 6 μηνών και περίπου 10 κιλά. Δεν έχει τσιπάκι. Είναι μαθημένο πολύ καλά και εκπαιδευμένο. Έχουν γίνει κάποια από τα εμβόλια του μας είπε και ο κτηνίατρος που τον πήγαμε. Παρακαλώ να κοινοποιούμε και τις φωτογραφίες γιατι πρέπει άμεσα να βρεθεί σπίτι για να τον αγαπά όπως του αξιζει. Ευχαριστώ πολυ! κιν: 6951479251 — με Penelope Pavlopoulou

Ζυμαρούλης







 Σύλλογος Εθελοντών Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ν.Λάρισας -ΑΜ:33/2012
-Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός

Είμαι ο Ζυμαρούλης.. ένας όμορφος αρσενικούλης!! 4 μηνών γατουλης .Όλη την ώρα παίζω με ότι κι αν βρω :-) Είμαι ήσυχος πολύ και ζητάω αγκαλίτσες .. Είμαι αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος, έτοιμος, τακτοποιημένος!! Περιμένω με χαρά την παντοτινή μου συντροφιά!! Αν ενδιαφέρεσαι για μία φάτσα σαν κι εμένα
επικοινώνησε με το τηλέφωνο WUP 6975-620.881 (Αθανασία-Νεφελη).

Όνομα: Ζυμαρούλης
Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντή
Ράτσα: Κοινή Ευρωπαϊκή
Γένος: Αρσενικό
Ηλικία: 4,5 μηνών
Εμβολιασμένο:ΝΑΙ
Στειρωμένο: Όχι
Φιλικός με άλλα γατιά: Ναι
Φιλικός μα σκυλιά: Ναι
Φιλικός με τα παιδιά: Ναι
Ιδιαίτερες ανάγκες: Όχι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
— στην τοποθεσία Lárisa, Larisa.

http://www.adespotoi.gr 


 

Αυτό το ψυχάκι το πέταξαν στα σκουπίδια 2/11/12 στην Καλλιθέα. Το βρήκε μια κοπέλα, του αγόρασε γαλατάκι, φαίνεται μια χαρά..Έχει ανοίξει τα ματάκια του, σε δύο εβδομάδες το πολύ θα τρώει μόνο του..Η κοπέλα δεν μπορεί να το κρατήσει γιατί τα κατοικίδιά της έχουν εξαγριωθεί..Παρακαλείται όποιος μπορεί να το φιλοξενήσει ας επικοινωνήσει με το τηλ 6970050902 ..ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ..

Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου

Μπόϋ





Ο υπέροχος Μπόϋ, ενας μεγαλοσωμος κουκλος, βρέθηκε έξω από το Λύκειο Κερατέας, χτυπημένος στο πόδι . Μαθητές του Λυκείου μαζί με δικό μας εθελοντή, τον μετέφεραν στον κτηνίατρο. Ευτυχώς το τραύμα του ήταν ελαφρύ και μεταφέρθηκε στο Καταφύγιο για ανάρρωση. Εκεί διαπιστώσαμε πως είχαμε να κάνουμε με ένα υπέροχο πλάσμα που έχει μεγαλώσει και εκπαιδευτεί σε σπίτι.
 09.10.2012 Η μικρή είναι σχεδόν 5 μηνών και ακόμα περιμένει...
Προς όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν ένα ζωάκι και μπορούν να δουν την ψυχή μέσα από το "περιτύλιγμα": Κουταβίτσα υπέροχου χαρακτήρα, γλυκειά τρυφερή και ήρεμη 2,5 μηνών. Θα φτάσει περίπου τα 15-20 κιλά, ψηλή και λεπτή αρχοντοκοπέλα. Θα είναι έτοιμη προς υιοθεσία σε λίγες μέρες, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, με το βιβλιάριο υγείας της. Δίνεται με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και προυπόθεση την τοποθέτηση microchip. Tηλ. 6942664442 Ηράκλειο Κρήτης. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ Αριθμός μητρώου: 1576 Αριθμός απόφασης Πρωτοδικείου 42/1999 — με τους Φιλοζωικός Σύλλογος Ρεθύμνου, ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ και Filozwikos Syllogos Rethymnou B στην τοποθεσία Ηράκλειο Κρήτης.

2/11/12

Γκρέτα



H ΓΚΡΕΤΑ, ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΗ ΛΥΚΟΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.

Βρεθηκε σημερα (31/10) πανεμορφο μωρακι ταλαιπωρημενο αλλα υγειεστατο να κλαιει στο δρομο ζητωντας λιγο φαγακι. Ενα πολυ γλυκο γατακι το οποιο επεσε με τα μουτρα στο φαγητο και μετα αφου ηρεμησε κοιμηθηκε γουργουριζοντας. Βοηθειστε με να βρει ενα μονιμο σπιτακι!Ευχαριστω πολυ την Pontikoula Pontikomikroula...λιγοι περνανε απο την θεωρια στην πραξη και βοηθανε οταν χρειαστει!!!Κοινοποιειστε παρακαλω :)
Christina Daskalou

Θεσ/κη: Εθελοντής κτηνίατρος στείρωσε 189 αδέσποτα ζώα σε 10 μέρες!

Found at http://buff.ly/SmFYdX

Με πήραν από την ελιά όπου μεγάλωσα με τα αδελφάκια μου, γιατί βρισκόμασταν λίγα μέτρα από δρόμο υψηλής κυκλοφορίας, κι αυτό φαίνεται ότι ήταν πολύ κακό!!!! ... Τώρα με φιλοξενούν στην Ερέτρια. Έχω ήδη κάνει το πρώτο μου εμβόλιο, άρα είμαι μεγάλος πια!!! Μήπως είμαι το μουτράκι που θα γεμίσει την αγκαλιά και τη ζωή σας;;; Πάρτε την προσωρινή μαμά μου στο 693 - 86.14.667 να της το πείτε!!!

ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ (Π.Α.Α.Ζ)
Όλες οι αδελφές μου βρήκαν σπίτι...και 'γώ έμεινα μόνη μου... θα είμαι πολύ πιστή και τρυφερή το υπόσχομαι!!!!!
ase me na se murisw...meta de tha se ksexasw pote... 6936522953

Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου

1/11/12


Έιμαστε τα κουταβάκια του αγωγού στην παραλία στον πεζόδρομο Λουτρακίου..ακόμη δεν άνοιξαν τα ματάκια μας και μας βρίζουν..κάντε κάτι να σωθούμε..μπορεί να γεννηθήκαμε σε λάθος μέρος.Τουλάχιστον βοηθήστε να βρούμε σπιτάκια.. τηλ 6975817408

Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου